kini GADIS doodle :D

My Photo
FARAH NAJIHAH sweet simple arrogant girl :)i dont need make up to cover up . i hate fake ... BHAHA

Friday

KMTPH

first time kuliah kat sini memang penad , tapi lama lama bole lahh biasakan . so far , saya happy . MATRIK no bad at all :P


HAHA , SERONOK SAYA KAT SINI >,<

KETUA BLOK !

saya taknak jadi ketua blok ! :'( tanggungjawab besar kalau kita jadi pemimpin tau . saya bukannya baik sangat . saya jarang turun surau , saya nakal , saya suka tido . mana bole pegang jawatan toh . buad malu blok khadijah je . HUK HUK ): bythen saya tak pandai nak arah orang cause saya bukan pengarah . semua ni salah orang yang angkat tangan masa UNDIAN dibuat . ei , gigit korang tau ^,^
mummy cakap , bagus lah dapat jawatan tuh . boel buad persediaan nak pemimpin kat U nanti . kat matrik ni , KO marks amat penting ^^ #winkwink
oke mummy , saya dengar cakap mummy :)